Gala pentru Supervoluntari 2012

A sosit momentul să te premiem! Înscrie-te până în 16 noiembrie la ediția 2012 a Galei pentru Supervoluntari, unicul eveniment care promovează voluntarii, organizațiile, proiectele și susținătorii acestora din Brașov și Sibiu!

Regulamentul competiției și formularele de înscriere le găsești aici!

Voluntari pentru muzee brașovene

Acest proiect vine ca răspuns la dorința muzeelor din Brașov de a implica în activitățile lor voluntari din comunitatea locală. În etapa pilot Asociația Colors și partenerul ei, Rețeaua CAN, lucrează cu două muzee din județul Brașov, respectiv Muzeul Casa Mureșenilor și Cetatea Râșnov, în cadrul unui proiect cultural finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Coordonatorii de voluntari

În cadrul proiectului instruim 4 coordonatori de voluntari din cele două muzee brașovene, folosind metode interactive, precum mentorat și job-shadowing, astfel încât la finalul proiectului muzeele să aibă resurse pregătite pentru a gestiona voluntari pentru activitățile proprii.

Job shadowing

Pe parcursul a trei luni, coordonatorii de voluntari din muzeele partenere vor avea ocazia să viziteze diferite ONG-uri din Brașov, membre ale Rețelei CAN, observând diferite arii ale coordonării voluntarilor, discutând cu colegii lor din organizațiile neguvernamentale și dobândind cunoștințe și abilități în domeniul managementului voluntarilor.

Filed under homepage · Tagged with

Voluntarii

Posted by on Wednesday, July 18, 2012 · Leave a Comment 

Voluntarii proiectului au fost recrutați și pregătiți de către Asociația Colors și partenerii ei, ei implicându-se în diferite activități în cadrul celor două muzee partenere, Casa Mureșenilor și Cetatea Râșnov.

Filed under homepage · Tagged with

Casa Mureșenilor

Posted by on Wednesday, July 18, 2012 · Leave a Comment 

În cadrul Muzeului Casa Mureșenilor, voluntarii sunt implicați în activități de promovare, de suport al activităților de educație muzeală, ghidaj și suport administrativ.

Filed under homepage · Tagged with

Cetatea Râșnov

Posted by on Wednesday, July 18, 2012 · Leave a Comment 

În cadrul Cetății Râșnov, voluntarii ajută la ghidaj, la promovare și la suportul diferitelor evenimente și activități desfășurate.

Filed under homepage · Tagged with

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB005310754350001 operator de date personale nr. 18981