Alina Taflan

Buna! Numele meu este Alina Maria Taflan si sunt eleva in clasa a XII-a la Colegiul National “Unirea” din Brasov.De cele mai multe ori imi petrec timpul liber ascultand muzica, cititnd si bineinteles iesind cu prietenii, insa cel mai mult imi place sa fiu alaturi de cei dragi.

M-am inscris la acest proiect, in primul rand pentru ca mi s-a parut ceva inedit. Nu mai auzisem de o astfel de activitate si intotdeauna mi-am dorit sa vad cum e sa fii ghid intr-un muzeu, lucru care pentru mine parea imposibil, deoarece aveam frica de a vorbi in public. Toate aceste lucruri s-au schimbat datorita activitatii de voluntar, iar acum nu mai am nici un fel de problema cu vorbitul in fata unei mase de oameni.
In al doilea rand, am ales acest proiect, pentru ca nu facusem niciodata voluntariat in adevaratul sens al cuvantului. In urma acestei experiente am ajuns la concluzia ca a fi voluntar este un lucru extraordinar,si ca aprecierile celor din jur valoreaza mult mai mult decat toti banii din lume.

Datorita acestui proiect,m-am imbogatit cu o gramada de prieteni, am cunoscut oameni minunati cu care cu siguranta voi pastra legatura si dupa finalizarea proiectului si am reusit sa trec peste una dintre cele mai mari temeri ale mele…lucru care imi va fi foarte util pe viitor.

Leave A Comment

Asociatia Colors este inreg. la Reg. Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 27/23.04.2008
CIF 23843119 RO75RNCB005310754350001 operator de date personale nr. 18981